Участник от Свищов спечели голямата награда електрическа тротинетка от играта на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги „5 години Купи Ток – сподели и спечели“

Публикувано на 27.07.2021

Участник от Свищов спечели голямата награда електрическа тротинетка от играта на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги „5 години Купи Ток – сподели и спечели“

На 26 юли 2021 г. в присъствието на нотариус беше изтеглен големият победител в играта на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги „5 години Купи Ток – сподели и спечели“, която стартира пет месеца по-рано. Печелившият е от град Свищов и с участието си спечели електрическа тротинетка XIAOMI MI 1S. За спечелването  на наградата той е попълнил анкета на сайта на енергийното дружество, обобщените резултати от която ще бъдат използвани за подобряване качеството на предлаганите услуги.

Данните от попълнените анкети сочат, че голяма част от участниците биха избрали доставчик на ток заради качеството на обслужване, както и утвърдения опит и стабилност. Най-желаните допълнителни услуги са възможността за закупуване на енергийно ефективни уреди по преференциални условия и услуги във връзка с по-ефективното управление на потреблението – мониторинг, смарт системи и други. Предпочитаният тип договор е този с многотарифна цена според спецификата на консумация.

Порталът kupitok.bg на доставчика ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги беше стартиран на 26 януари 2016 г. и за първи път в България направи възможно сключването на договор за доставка през интернет. Процедурата по сключване на договора е изключително опростена, като попълването на необходимите данни става за няколко минути. Сайтът разполага и с калкулатор, който изчислява очакваната средномесечна сметка и потребителския ефект от излизането на свободен пазар.

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги има над петнадесет успешни години опит като регистриран участник на свободния пазар на електрическа енергия в страната. През годините компанията е изградила стабилно портфолио от много големи индустриални клиенти, работещи във водещи отрасли (металургия, химическа, стъкларска промишленост, търговия, промишлено производство, минно дело и други), клиенти от сферата на услугите, търговски вериги и др. Основната цел на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги е да осигури качествено и надеждно снабдяване на потребители, регистрирани на пазара по свободно договорени цени.

Още новини